In één oogopslag!

De obstakels bij een renovatie in Brussel zijn talrijk. Zo ook de projecten en acties op het terrein die bijdragen tot het wegwerken van deze obstakels! Ontdek deze projecten via onze nieuwe tool.

Op basis van de ervaringen van de verenigingen van het Netwerk Wonen hebben wij een evoluerende kaart gemaakt, die momenteel een honderdtal projecten bevat, ingedeeld per thema. In één oogopslag kunt u de reeds uitgevoerde projecten in een bepaald thema bekijken en lokaliseren, en een korte beschrijving van het project doornemen.

We zijn deze kaart begonnen met de vele ervaringen van het Netwerk Wonen, maar de kaart is een evoluerend instrument, maak er gebruik van! Aarzel niet ons te contacteren om elementen toe te voegen aan deze regionale weergave: info@reseauhabitat.be.

Dit instrument werd ontwikkeld met de steun van Leefmilieu Brussel via de projectoproep RENOLAB.ID. Deze laatste heeft tot doel steun en regionale zichtbaarheid te bieden aan ideeën en projecten die bijdragen tot het wegwerken van de obstakels voor de duurzame en circulaire renovatie van Brusselse gebouwen.

 

De kaart is ontwikkeld op een gratis en open source tool.

Klik hier voor toegang tot de kaart.

logo Renolab IDlogo Bruxelles Environnement

 

De kaart is momenteel beschikbaar in het Frans. De Nederlandse versie is begin januari beschikbaar.